• Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP

52.89
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24-72h
Cena przesyłki 11
Odbiór Warszawa ul. Powstańców Śląskich 106 bazarek paw. 28 0
Paczkomaty InPost 11
Kurier 14.99
Kurier (Pobranie) 17.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302147234

Zamówienie telefoniczne: 222439958

Zostaw telefon

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresuPDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.

Autor Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
Wydawnictwo WSiP
Stron 344
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Format 17,6x25 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci