• Usługi gastronomiczne WSiP

51.65
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24-72h
Cena przesyłki 11
Odbiór Warszawa ul. Powstańców Śląskich 106 bazarek paw. 28 0
Paczkomaty InPost 11
Kurier 14.99
Kurier (Pobranie) 17.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302135927

Zamówienie telefoniczne: 222439958

Zostaw telefon

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi oraz przygotowania miejsca wykonania usługi, doboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Autor Anna Kmiołek
Wydawnictwo WSiP
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci