
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA


Symbol:
63.80
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302147159 |
EAN | 9788302147159 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 304 |
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci