
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP


Symbol:
71.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302135934 |
EAN | 9788302135934 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Autor | Anna Kmiołek |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 152 |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
- Producenci