
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP


Symbol:
61.70
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302167812 |
EAN | 9788302167812 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.
Autor | Anna Kmiołek-Gizara |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 168 |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci