
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP


Symbol:
69.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302136320 |
EAN | 9788302136320 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Autor | Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 304 |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
- Producenci