
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15


Symbol:
68.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302149764 |
EAN | 9788302149764 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do realizowanie w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Pracownia pomyślana jest jako podręcznik do praktycznej nauki zawodu, który ułatwi zastosowanie zdobytej na zajęciach teoretycznej wiedzy w praktyce. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.
Autor | Joanna Duda, Sebastian Krzywda |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 159 |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 20,5x28,5 cm |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci