
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6 ćw cz. 2 REA-WSiP


Symbol:
60.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302152573 |
EAN | 9788302152573 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.
Autor | Lidia Górska, Iwona Namysław |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 488 |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | broszurowa |
- Producenci