
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP


Symbol:
61.70
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302148286 |
EAN | 9788302148286 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
- Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
- Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
- Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
- Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
- Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego
Autor | Iwona Namysław, Lidia Górska |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 400 |
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17,6x25 cm |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci