• Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP

61.70
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty płatne przy odbiorze ( kartą, gotówką) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier 15
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302148286

Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58

Zostaw telefon

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

  • Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
  • Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
  • Wyjaśnia znaczenie  słów i terminów stosowanych w gastronomii.
  • Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
  • Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego
Autor Iwona Namysław, Lidia Górska
Wydawnictwo WSiP
Stron 400
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Format 17,6x25 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie