
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1


Symbol:
70.90
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302135880 |
EAN | 9788302135880 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Autor | Anna Kmiołek |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 344 |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
- Producenci