• Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3

70.90
szt. Do przechowalni
Opinie
brak ocen
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty płatne przy odbiorze ( kartą, gotówką) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier 15
Dostępność 35 szt.
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302135903

Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58

Zostaw telefon
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Autor Marzanna Zienkiewicz
Wydawnictwo WSiP
Stron 184
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie