
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2


Symbol:
59.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788389184375 |
EAN | 9788389184375 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Autor | pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny |
Wydawnictwo | Format-AB |
Stron | 300 |
Rok wydania | 2012 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
- Producenci