• Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

59.00
szt. Do przechowalni
Opinie
brak ocen
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty płatne przy odbiorze ( kartą, gotówką) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier 15
Dostępność 14 szt.
Waga 0.15 kg
ISBN 9788389184375

Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58

Zostaw telefon

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Autor pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo Format-AB
Stron 300
Rok wydania 2012
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie