• Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy T.1 FORMAT-AB

36.00
szt. Do przechowalni
Opinie
brak ocen
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty płatne przy odbiorze ( kartą, gotówką) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier 15
Dostępność 28 szt.
Waga 0.15 kg
ISBN 9788389184474

Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58

Zostaw telefon

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      

Autor Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawnictwo Format-AB
Stron 188
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Format 16,5x23,5 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie